Waarom waxen?

Addicted to wax!

Zowel mannen als vrouwen laten zich tegenwoordig steeds vaker waxen door een van onze wax professionals.

Bij waxen heeft u meer voordelen dan scheren.

De voordelen van waxen:

  • Geen stoppels
  • Geen jeuk
  • Geen ingroeiende haren
  • De haartjes groeien veel dunner terug
  • Het haartje is 2 a 3 weken weg

 

De eerste waxbeurt

Bij de eerste wax behandeling is het misschien even ‘de tanden op elkaar zetten’, maar dan is wel echt elk haartje zeker 2 a 3 weken weg. En bij de volgende behandelingen wordt het alleen maar relaxter. Het haar komt minder snel en minder ‘dik’ terug en je huid raakt gewend aan de behandeling. Door onze nieuwste technieken en methoden zijn wij in staat om je snel, comfortabel en zonder al te veel pijn te waxen.

Het is belangrijk dat u 14 dagen voor uw waxbehandeling NIET scheert of met andere methodes de haren verwijderd.

Onze behandelingen
Ladypackage
De Ladypackage is een combinatie behandeling. Bij deze deal waxen wij de oksels gratis.
Lees meer
Face
De meest populaire facewax zijn onze wenkbrauwen. Benros Waxing staat bekend om het strak waxen van de wenkbrauwen.
Lees meer
Body
Haarvrij van top tot teen, tot maar liefst 3 tot 6 weken lang: klinkt dit jou als muziek in de oren? Boek dan nu een behandeling.
Lees meer
Brazilianwax
De meest populairste waxbehandeling is de Brazilian wax. Hierbij wordt de gehele schaamstreek onthaard. Ontdek de grote voordelen van de brazilianwax.
Lees meer

Onze producten

Outback

Vegan friendly! Voor de voorbehandeling en nabehandeling gebruiken wij de Outback Organics producten. Het maximale zorg en aandacht voor elk detail ontwikkelt Outback Organics schoonheidsproducten voor alle huidverzorgingsbehoeften. In het vegan-friendly assortiment van dit A-merk komen de nieuwste cosmetische ingrediënten samen met de natuurlijke extracten van de kust, bossen en struikgebieden van Australië. Waan u met de pure, natuurlijke producten van Outback Organics in botanische sferen.

Onze wax

Voor de bodywax gebruiken wij een unieke crème wax wat dankzij de lagere smelttemperatuur de klant meer comfort biedt tijdens het waxen geeft. Voor de schaamstreken gebruiken wij harde wax die speciaal is ontwikkeld voor Brazilian Waxing en oksels waxen. Deze wax is speciaal ontwikkeld voor de hoge eisen van het waxen op de Braziliaanse stijl. Brazilian hot film wax heeft een laag allergie risico. Brazilian hot film wax is geformuleerd voor een betere hechtkwaliteiten op dicht en weerbarstig haar. Voor de facewax gebruiken wij een revolutionaire wax van de laatste generatie met een extreem laag smeltpunt. Door de lage werktemperatuur en de speciale samenstelling is het geschikt om de meest gevoelige huid te waxen zonder hevige irritatie.

Maak een afspraak

Take care of your body. Kom langs en ervaar de voordelen van waxen
Maak een afspraak