Voor

1.Hoelang moet ik mijn haren laten groeien?

De haren moet ongeveer 2 tot 3 weken groeien voor je het laat waxen. Het is hierbij heel belangrijk dat je het in deze weken dus niet trimt of scheert. Je haar moet minimaal een halve centimeter lang zijn om het beste resultaat uit je behandeling te halen.

2.Hoe kan ik me voorbereiden?

Voor optimaal resultaat, kun je het beste 24 uur van tevoren je huid scrubben. Hierdoor zullen alle dode huidcellen verwijderd worden en gaan de haren losser zitten, waardoor de haartjes makkelijker verwijderd kunnen worden.

3.Mijn eerste keer? Wat kan ik verwachten?

Tijdens intieme behandelingen zoals de Brazilianwax zal je je onderkleding volledig uit moeten doen. Je kunt je bovenkleding gewoon aanhouden. Onze Waxproffesionals zijn niet bezig met de vorm of omvang van jouw lichaam en hier hoef je dan ook niet ongerust over te zijn. Wij streven ernaar om het jou zo comfortabel mogelijk te maken en we begrijpen dat je misschien een beetje zenuwachtig bent. Hier gaan wij zorgvuldig mee om.

4. Doet het pijn?

De waxmethode van Benros Waxing is zo snel en pijnloos mogelijk. We zouden liegen als we je zouden vertellen dat je er niks van voelt, maar het is zeker minder pijnlijk dan je verwacht en de pijn wordt steeds minder naar mate je vaker hebt gewaxt.

Belangrijk

Sommige huidaandoeningen, medicijnen en cosmetica maken je huid gevoeliger of dunner. In sommige situaties raden wij het af om te waxen. De Waxproffesionals zal je hier voldoende over informeren tijdens je consult of aanwezigheid in Salon. Mocht je met vragen zitten, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Na

1. Hoe hou ik het schoon?

24 tot 48 uur na de behandeling:

Gedurende deze uren moet je je huid schoon houden. en warmte en wrijving vermijden. Het schoonhouden van de huid het liefst met een antibacterieel product. Hier kan de Wax Proffesional je over informeren. Verder advies is: Douche niet te heet, ga niet in de sauna en wacht even met sporten en de zonnebank. Draag geen knellende kleding en raak de behandelde huid alleen aan met schone handen.

2. Wanneer kan je het beste scrubben?

Vanaf 3 dagen na de behandeling:

Vanaf nu mag je je huid gaan scrubben. Doe dit met een grove korrel en scrub je huid 2 tot 3 keer per week om alle dode huidcellen te verwijderen. Je kan ook gebruik maken van onze producten.

Let op: Bij je eerste waxbehandeling is het normaal dat er een lichte roodheid van de huid ontstaat. Deze kleur hoort binnen 24 uur te verdwijnen. Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!